Economic slowdown likely to force workers to accept lower-quality jobs

The current global economic slowdown is likely to force more workers to accept lower quality, poorly paid jobs that lack job security and social protection, so accentuating inequalities exacerbated by the COVID-19 crisis, according to a new International Labour Organization (ILO) report.

The ILO’s World Employment and Social Outlook: Trends 2023 (WESO Trends), also projects that global employment growth will be only 1.0 percent in 2023, less than half the level in 2022. Global unemployment is slated to rise slightly in 2023, by around 3 million, to 208 million (corresponding to a global unemployment rate of 5.8 percent). The moderate size of this projected increase is largely due to the tight labour supply in high-income countries. This would mark a reversal of the decline in global unemployment seen between 2020-2022. It means that global unemployment will remain 16 million above the pre-crisis benchmark (set in 2019).

Çfarë “Të Mos Bëni” kur shkruani blog për organizatat jo-fitimprurëse

Për të dhënë një kontekst, sipas Google, “fjalët kyçe SEO janë fjalët dhe frazat kryesore në përmbajtjen e uebit që bëjnë të mundur që njerëzit të gjejnë faqen tënde përmes motorëve të kërkimit. Një faqe në internet që është e optimizuar mirë për motorët e kërkimit ‘flet të njëjtën gjuhë’ Read more…

Përse keni nevojë për një blog të shkruar shkëlqyeshëm për organizatat jo-fitimprurëse

Përse keni nevojë për një blog të shkruar shkëlqyeshëm për organizatat jo-fitimprurëse

Ndërtoni besim tek audienca juaj. Së pari, duhet të krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme të blogut në mënyrë që njerëzit të kuptojnë kauzën që mbështesni, misionin që po përparoni dhe ndikimin që mund të kenëdonatorët. Kjo do të jetë shumë më e mundshme nëse keni postime me cilësi të lartë, të Read more…

Translate »