Ndërtoni besim tek audienca juaj.

Së pari, duhet të krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme të blogut në mënyrë që njerëzit të kuptojnë kauzën që mbështesni, misionin që po përparoni dhe ndikimin që mund të kenëdonatorët. Kjo do të jetë shumë më e mundshme nëse keni postime me cilësi të lartë, të shkruar mirë, qoftë një letër nga drejtuesi I organizatës, një publikim, apo një njoftim për shtyp.

Këto mund të rrisin besueshmërinë tuaj dhe lexuesit do të kenë më shumë të ngjarë ta marrin faqen tuaj në internet më seriozisht dhe të bëhen vizitorë të përsëritur. Ata me siguri do të besojnë në faqen tuaj si një burim që ofron informacion të besueshëm edhe në të ardhmen.

Ulni normën e largimit.

Përmbajtja solide e blogut për organizatën jofitimprurëse mund të çojë në një normë më të ulët largimi. Mesatarisht, 75 përqind e njerëzve që vijnë në faqen tuaj të internetit largohen pasi shikojnë vetëm faqen përmes së cilës kanë hyrë, pavarësisht nëse ishte faqja juaj kryesore ose një faqe e brendshme.

Duke krijuar postime në blog që janë interesante, të pastra dhe të strukturuara mirë, ju mund të rrisni shanset e vizitorëve për të qëndruar në faqen tuaj të internetit. Nëse faqja juaj nuk duket tërheqëse, vizitorët tuaj do të kthehen përsëri në Google dhe do të vazhdojnë të shfletojnë, duke rezultuar në një normë më të lartë kërcimi për faqen tuaj të internetit dhe një përshtypje negative për motorët e kërkimit.

Lexoni edhe Çfarë “Të Mos Bëni” kur shkruani blog për organizatat jo-fitimprurëse

Mund ta shpërndani në rrjetet sociale.

Arsyeja e fundit pse përmbajtja e blogut është kaq e rëndësishme është sepse ajo ka një shans shumë më të lartë për t’u shpërndarë në mediat sociale. Në mënyrë që dikush të ndajë artikullin tuaj, megjithatë, duhet të shkruani postime që ia vlen të shpërndahen. Krijoni përmbajtje të vlefshme dhe shtoni butona të qarta për shpërndarje në rrjetet sociale.

Mesoni me shume per projektet tona


1 Comment

Këshilla për të gjetur frymëzimin kur shkruani një blog · October 16, 2020 at 11:52 am

[…] […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »