Si hapi juaj i parë, gjithmonë mendoni për atë që audienca juaj do të donte të lexonte. Cili është qëllimi i blogut tuaj? Për çfarë duan të dinë më shumë lexuesit tuaj? Disa ide për tema të mira blogu:

  • Projektet e fundit që kanë patur impakt
  • Informacione për konferenca të ardhshme
  • Ngjarje ose fushata të ardhshme
  • Histori suksesi
  • Letra nga drejtori/ja ekzekutive e organizatës
  • Publikime

Pasi të vendosni një temë përkatëse për audiencën tuaj, atëherë mund të mendoni për mënyra që i bëjnë artikujt tuaj tërheqës për motorët e kërkimit dhe natyrshëm të përfshini fjalët kyçe në të gjithë postimin tuaj.

Lexoni edhe Çfarë “Të Mos Bëni” kur shkruani blog për organizatat jo-fitimprurëse

Shpresojmë që kjo seri postimesh të ketë qenë e dobishme për të mësuar saktësisht pse është e rëndësishme përmbajtja e vlefshme e blogut, dozat dhe ato që nuk duhet të shkruani, përmbajtja dhe këshilla për të kuptuar se për çfarë të shkruani.

Mesoni me shume per projektet tona

Nëse dëshironi të ndani përvojat tuaja personale me shkrimin e përmbajtjes së blogut, ju lutemi komentoni më poshtë.


2 Comments

Çfarë “Të Mos Bëni” kur shkruani blog për organizatat jo-fitimprurëse · October 16, 2020 at 11:41 am

[…] Lexoni edhe Çfarë “Duhet të bëni” kur shkruani blog për organizatat jofitimprurëse […]

5 Këshilla për të gjetur frymëzimin kur shkruani një blog · October 16, 2020 at 11:54 am

[…] Lexoni edhe Çfarë “Duhet të bëni” kur shkruani blog për organizatat jofitimprurëse […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »